Події

Камери зафіксували, як у Житомирі пішоходи втікали від автомобіля, який вискочив на тротуар після ДТП

14 January 2020, 11:27

Камери відеоспостереження зафіксували дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Новопівнічній, 39 у Житомирі: зіткнулися два автомобілі, після чого один з них вискочив на тротуар та ледве не збив пішоходів.

Відео, на якому зафіксований момент ДТП, 14 січня у Facebook оприлюднило КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

«ДТП, яка зафіксована камерою міської системи відеоспостереження 12.01.2020 року по вул. Новопівнічній, 39 в м. Житомирі. На щастя, без постраждалих», – так описали відео в інформаційному центрі.

Щоправда, на відео вказана інша дата: 11 січня 2020 року, 17:57 год.


У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info розповіли про обставини ДТП, яка сталася на Новопівнічній 11 січня.

«ДТП була близько 18:00 год. 11 січня за участю двох транспортних засобів: Daewoo Nexia і Volkswagen. Зіткнення сталося на перехресті. Причина автопригоди – порушення правил проїзду перехрестя. На водія автомобіля Daewoo Nexia був складений протокол за статтею 124 КУпАП», – повідомили у патрульній поліції.

Добірку ДТП у Житомирі, зафіксованих камерами відеоспостереження у жовтні 2019 року, можна переглянути тут

Як повідомляв Житомир.info, 14 жовтня 2019 року на вулиці Чуднівській у Житомирі Opel намагався уникнути зіткнення з попутним авто та виїхав на зупинку, де збив чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Новопівнічна відеокамера  
Матеріали по темі