Культура

У Житомирі пройшов благодійний бал, на якому збирали кошти для геріатричного пансіонату

17 January 2020, 18:59

У Житомирі на другому поверсі міської ради 17 січня організували благодійний бал, аби зібрати кошти на засоби першої необхідності для підопічних обласного геріатричного пансіонату в селі Іванівка. Учасниками балу стали дитячі колективи міста та танцювальний клуб для людей поважного віку.


«Сьогодні у нас братимуть участь танцювальні колективи Житомира, це будуть як і діти, так і люди поважного віку. Кошти підуть на придбання необхідних засобів, скоріш за все гігієни. Це необхідні засоби, які кожного дня потребують підопічні. Хочеться, щоб був розголос цього благодійного балу, щоб всі почули про цей пансіонат. Коли ти туди приходиш, тобі хочеться прийти туди знову», - каже представниця ГО «Дивосвіт» Катерина Вавенко.

Окрім цього на першому поверсі міської ради відкрили фотовиставку «Зазирни в очі» зі чорно-білими портретами підопічних пансіонату. Фотовиставка працюватиме до 24 січня.

Фоторепортаж з благодійного балу у міській раді дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2017 року в Житомирському будинку офіцерів вперше проходив військовий благодійний бал.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бал міськрада благодійність танці геріатричний пансіонат  
Матеріали по темі