Місто

У Житомирі відкрилась АнтиШкола англійської «Space Deer», де навчать вільно розмовляти іноземною

21 January 2020, 09:52

Заговорять усі – такий девіз в АнтиШколі розмовної англійської мови «Space Deer», яка нещодавно відкрилася у Житомирі. У ній ви не побачите звичних парт, підручників та не отримаєте нудних домашніх завдань. Натомість навчатиметесь у невимушеній атмосфері та за короткий час вивчите чи підтягнете свій рівень з професіоналами.

«Якщо ви хочете покращити вашу розмовну англійську, то ви приходьте до нас. Чим ми відрізняємось? Тут як вдома. Ти приходиш, сідаєш, п'єш чай, говориш з друзями на різні теми, єдине – англійською», – розповідає викладачка АнтиШколи англійської мови «Space Deer» Дар’я Калінчук.

«Відкриття АнтиШколи «Space Deer» у Житомирі обумовлено тим, що ми хочемо, аби якомога більше людей дізналося, що вивчення англійської може бути легким, цікавим і під силу кожному. АнтиШколи вже відкриті в таких містах як Київ, Львів та Харків. Тепер вивчати мову в такому форматі є можливість і у житомирян», – говорить керівниця АнтиШколи англійської мови «Space Deer» м. Житомир Олена Шевченко.


Заняття проводяться для всіх рівнів: відпочатківців рівня Elementary до рівня Advanced. Групи формуються для дорослих та дітей віком від 9 років.

«Методика АнтиШколи створена на основі стандарту CEFR. Це міжнародний стандарт володіння будь-якою іноземною мовою, і він передбачає, що має знати людина на кожному рівні. Завдяки заняттям з розмовної англійської в АнтиШколі, ви можете швидко покращити свій рівень англійської та використовувати його для навчання, спілкування, роботи та подорожі», – додає керівниця АнтиШколи англійської мови «Space Deer» Олена Шевченко.

18 січня в АнтиШколі пройшов День відкритих дверей. Усі охочі мали змогу познайомитись з викладачами та протестувати сучасну методику навчання.

«Класна школа, мені тут сподобалось. Атмосфера невимушена, достатньо просто в спілкуванні, і викладачі не такі звичні, як у школі, дуже приємні», – каже Марія.

«Мені сподобалось, адже тут просто, вільно та зрозуміло. Навіть якщо не знаєш англійську, то деякі речі все одно розумієш. Дуже хочеться заговорити, тому що у нас на більшості курсах викладають письмову англійську, а розмовної дуже мало», – ділиться Тетяна.

Розташована АнтиШкола розмовної англійської мови «Space Deer» у центрі міста на вул. Михайлівська, 8/1 (третій поверх). Телефон для більш детальної інформації: (063) 532 44 39.

Сайт АнтиШколи в Житомирі - bit.ly/zhytomir-SD

Запис для дорослих - bit.ly/zhytomir-SD1

Запис для дітей - bit.ly/zhytomir-SD2

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: англійська мова  
Матеріали по темі