Новини компаній

Sovajewels – ювелірні вироби, здатні дивувати

21 January 2020, 15:29

Вироби, створені майстрами ювелірного магазину Sovajewels, для тих, хто стежить за трендами ювелірної моди, для тих, кому важливі якість і стиль.

Цей бренд давно і міцно зайняв гідне місце на ринку коштовностей України. Покупці оцінили оригінальний дизайн, вироби компанії відрізняються від основної маси представлених на ринку прикрас стилем і новими технологіями виготовлення, мають своє «обличчя».

Ми не слідуємо моді - ми її створюємо

Ювелірні вироби від компанії SOVA створюються переважно в мінімалістичному стилі, що особливо помітно в останніх колекціях. Оригінальні та практичні вироби разом з цим естетичні, здатні завершити будь-який образ і стати його родзинкою. Акценти при розробці дизайнів спрямовані на нетривіальні рішення, нові бачення краси і стилю.

Але вироби SOVA не обмежені однією колекцією – будь-хто зможе підібрати прикрасу за смаком, що підходить до різних моментів і образів. Класичні та інноваційні способи виготовлення дозволяють створювати нестандартні елементи. При цьому кожна прикраса проходить кілька ступенів контролю якості, що практично виключає можливість появи на прилавку браку.

Чому купують у нас

Головна перевага – доступність. Велика мережа магазинів компанії присутня майже у всіх регіонах України. У ті населені пункти, де не представлені магазини, можлива доставка будь-яким зручним способом:

  • Самовивіз з найближчого магазину. Для цього на сайті онлайн магазину при оформленні замовлення необхідно вказати адресу точки доставки.
  • Поштою. При доставці у відділення Нової Пошти можливе замовлення до трьох виробів, з яких можна вибрати і оплатити вподобане.
  • Кур'єром додому. При оформленні замовлення необхідно вказати бажану адресу доставки.

Оплата можлива готівкою та безготівковими коштами. Також можна вибрати передоплату на рахунок компанії або ж при отриманні. Доставка на адресу оплачується за окремим тарифом.

Для покупців ми надаємо можливість обміняти виріб при дотриманні певних умов, докладніше про це написано на офіційному сайті Sovajewels.

Компанія пропонує скористатися перевагами Клубної Карти SOVA Club. З нею ви першими будете дізнаватись про новинки, отримувати найвигідніші умови покупки, індивідуальні знижки і, як бонус – постійний дисконт, що діє у всіх магазинах мережі!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі