Місто

Як житомиряни оцінюють організацію новорічних свят у місті. Опитування

21 January 2020, 18:58

Сьогодні, 21 січня, на майдані Корольова прибирають останні новорічні декорації. Місто відсвяткувало головні зимові свята, тому час підбивати підсумки. Цікавимось у житомирян, що найбільше запам’яталось і як оцінюють цьогорічну організацію.


«Ялинка мені дуже сподобалась цього року. Вона була найкраща, я був в Києві на Софіївській площі, й вона там не така гарна, як у нас. Сподобались і МАФи, які стояли, і персонажі з казок, де фотозона. З сім'єю відпочивати було добре. Снігу не було – це недоліки», – каже Максим.

«Що не сподобалось, то це алкоголь, запах алкоголю біля ялинки. І приносили, і продавала, і пили. Я не знаю що продавали, але багато молоді п'яної, а так все круто, класно», – відповідає Анастасія.

«Ви знаєте, у нас була пропозиція поїхати в Лас-Вегас, і ми відмовились, вирішили, що Житомир – це місто щастя та найкрутіших новорічних ялинок», – додає Віталій.

«Ялинка дуже гарна, сподобалася цьогоріч, але за організацію не скажу, адже не на всіх святах я була», – говорить Валентина.

«З організацією трохи треба було якось це більш розпіарити, рекламувати і зробити так, щоб людям було веселіше і просто приємно було там знаходитись тут», – каже Єгор.

«Мені подобається, яка у нас тут була класна ілюмінація, та й взагалі цього року незвичайно. Немає у нас в принципі нарікань», – розповідає Ольга.

«Мені подобається і ялинка, і декорації, але мало лавок, бажано було б більше. Михайлівська гарна, ввечері світилася, але, на жаль, не побачила ще», – ділиться Ганна.

Нагадаємо, 20 січня комунальники почали розбирати головну ялинку, що на майдані Корольова: за допомогою спецтехніки знімали іграшки та гірлянди. Демонтовану ялину відправлять на утилізацію до комунального підприємства «Зеленбуд». Зокрема, стовбур пустять на дошки для ремонту лавок.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка свято Новий рік Різдво  
Матеріали по темі