Події

У райцентрі Житомирської області молодик стажувався на новій роботі й обікрав працедавця

22 January 2020, 16:21

У місті Овруч Житомирської області поліція затримала молодика, якого підозрюють у викраденні комплектуючих до мобільних телефонів та інших товарів з крамниці, де він стажувався у якості майбутнього працівника.

Про це 22 січня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«21 січня до Овруцького відділення поліції звернувся місцевий підприємець із повідомленням про крадіжку з його магазину. Чоловік розповів, що виявив нестачу коштів, комплектуючих та карток поповнення рахунків мобільних операторів. Сума завданих збитків склала майже 6 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські не виявили на місці події пошкоджень дверей чи вікон або інших слідів незаконного проникнення до приміщення. Натомість з’ясували, що деякий час у крамниці проходив стажування місцевий житель, і саме цього дня не вийшов на свій вже офіційний робочий день. Відтак правоохоронці встановили його особу та розшукали 22-річного парубка, щоб перевірити вказану обставину.

Хлопець визнав свою провину, у нього вилучили частину зниклих з магазину товарів.

Нині триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Парубку може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Як повідомляв Житомир.info, 17 січня 2020 року патрульні поліцейські затримали чоловіка, який на Житньому ринку в Житомирі вкрав речі з секонд-хенду.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка Овруч  
Матеріали по темі