Події

Під час нічної пожежі у райцентрі Житомирської області родині з трьома дітьми довелось вибиратися з палаючого будинку через вікно

24 January 2020, 11:30

Уночі в смт Брусилів Житомирської області чоловік врятував на пожежі дружину та трьох дітей. Люди вибралися з палаючого будинку через вікно.

Про це 24 січня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«24 січня о 01:07 на пункт зв’язку 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Брусилів надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку по вулиці Виноградній», - йдеться у повідомленні.

На місці події з’ясувалося, що вогнем охоплені майже вся покрівля цегляної оселі та прибудова, в якій знаходилися літня кухня і приміщення котельні. Зі слів господаря, коли він виявив пожежу, вже горіли двері в оселю та вогонь заблокував вихід. Ще до прибуття рятувальників чоловік встиг евакуювати через вікно трьох дітей та дружину. На щастя, ніхто з них не постраждав.

«О 01:20 фахівці ДСНС локалізували пожежу та о 02:45 ліквідували. Вогнем знищено покрівлю будинку, літню кухню і побутову техніку в ній, твердопаливний та газовий котли. На ліквідацію надзвичайної події залучалося 7 чоловік особового складу та дві пожежні автоцистерни. Причина загоряння, а також усі обставини наразі встановлюються», - повідомили рятувальники.

Нагадаємо, 16 січня 2020 у Брусилові сталася пожежа у приватному будинку: рятувальники дістали з палаючого будинку двох чоловіків, надали їм першу допомогу та передали медикам. Проте один з погорільців згодом помер у лікарні.

Як повідомляє Житомир.info, вдень 17 січня 2020 в дев’ятиповерхівці на житомирській Крошні люди скаржилися на задимлення, в одній з квартир рятувальники виявили тіло жінки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа Брусилів  
Матеріали по темі