Місто

​Кросовери з США на будь-який смак від компанії Автосіті у Житомирі: потужна Honda та економний MINI

29 January 2020, 12:45

Кросовери дослівно походять від абревіатури CUV (Crossover Utility Vehicle) – автомобіль підвищеної прохідності. Це автівки, які увібрали в собі все краще від позашляховика, мінівена та хетчбека. Це комфортні та місткі автомобілі з високою посадкою та достатньою кількістю місця для багажу, водночас – така машина дозволяє впевнено виїхати на нескладне бездоріжжя.

Цей рід автомобілів представлений дуже різними за духом екземплярами. Наприклад, у компанії «Автосіті» у Житомирі в наявності є як компактний та легкий MINI Countryman, так і повнорозмірний потужний Honda Crosstour.

MINI Countryman – компактний автомобіль з чотирициліндровим бензиновим двигуном об’ємом 1,6 літра – ідеальний варіант «на кожен день». Концерну BMW вдалося зробити економний автомобіль, який в комбінованому режимі «поїдає» всього 6-8 літрів палива на сотню кілометрів, але в той же час менш ніж за вісім секунд розганяється до 100 км/год завдяки легкій базі та алюмінієвому двигуну. Це легкий та компактний кросовер, але може з комфортом вмістити п’ятьох дорослих людей. У компанії «Автосіті» MINI Countryman 2016 року випуску можна придбати за 9400$. Автомобіль потребує деяких вкладень (орієнтовно 1500$) – має пошкодження передньої та задньої частини. Але враховуючи різницю в ціні між пропозицією Автосіті та вторинним ринком в Україні, ви все одно залишитесь у виграші.

Певною мірою протилежністю MINI виступає Honda Crosstour. Це потужний повнопривідний SUV, який дуже складно назвати «паркетником». Під капотом у нього 3,5-літрова V-подібна «шістка», яка разом з автоматичною 6-ступінчатою КПП розганяє цей повнорозмірний кросовер до «сотки» всього за 8 секунд. В цьому автомобілі комфортно буде всім – і водієві, і пасажирам. Довжина – понад 5 метрів, шириною Хонда 1900 см, а висота машини – 1560 сантиметрів.

У «Автосіті» такого монстра 2014 року випуску з пробігом 40 000 миль можна придбати всього за 10,500 доларів. Йому доведеться встановити нову «морду» та задній бампер (приблизно 2500$), але навіть з додатковими вкладенням він обійдеться вам дешевше, ніж купувати його в Україні.

Honda прибуде в Україну вже 6-го лютого, а Mini – 4 березня. Вас зацікавили ці автомобілі, або хочете одну з таких моделей у іншій комплектації чи кольорі – звертайтеся до компанії «Автосіті». Тут вам допоможуть з вибором машини на провідних аукціонах США, перевірять історію обраного автомобіля та доставлять його для Вас.

За детальною інформацією звертайтесь за телефонами:

+38 (098) 480-11-66

+38 (073) 480-11-66

Або приходьте за адресою:

м.Житомир, вул. Гагаріна, 17

https://autocity.zt.ua/

https://www.facebook.com/autocity.usa/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Автосіті  
Матеріали по темі