Місто

​У Житомирі відкривається новий великий магазин – «Меблевий центр RIVAL»

30 January 2020, 09:57

Дім – це місце спокою, відпочинку і затишку. У створенні домашнього комфортну важливу роль відіграють меблі, які формують інтер’єр будинку чи квартири, роблять помешкання тим місцем, куди хочеться повертатися після трудового дня або ж після довгої подорожі. Дизайн, якість і комбінація домашніх меблів виражають стиль і смак господарів та можуть дещо розказати про них.

Дивани і ліжка, шафи та комоди, столи і стільці – речі, які купуються не щодня. Тому до їх придбання зазвичай підходять обдумано, а вибирають – ретельно.

Обрати надійні, функціональні й естетично гарні меблі житомиряни та гості міста незабаром зможуть у новому магазині – «Меблевий центр RIVAL». Провідні вітчизняні та імпортні виробники, широкий асортимент, ціни на різний гаманець, уважний персонал: власники магазину орієнтуються на сучасного покупця – вимогливого та з індивідуальними смаками.

Площа торговельного майданчика нового магазину доволі велика – понад 1500 м кв. Тут будуть представлені меблі для будь-якого куточка квартири: різноманітні м’які та корпусні меблі, гарнітури для спальні, вітальні, дитячої кімнати, а також кухні. До речі, кухню можна буде придбати за індивідуальним замовленням: дизайнер приїде до оселі клієнта, безкоштовно зробить заміри, аби скомпонувати її з усіма індивідуальними особливостями і побажаннями – практичну, функціональну та водночас вишукану. Адже саме облаштування кухні потребує особливої уваги, бо зазвичай це місце не лише швидких сніданків та запашних вечерь, а й територія сімейних нарад і душевних розмов.

RIVAL допоможе побудувати не лише домашній затишок, а й створити офісний комфорт. Мудрий керівник, який поважає себе і свій колектив, вболіває за імідж та успіх очолюваної ним компанії, обов'язково подбає про інтер'єр власного робочого місця, а також кабінетів своїх співробітників. Тож для бізнесу магазин підготував широке різноманіття офісних меблів – для приймальні, кабінетів керівника та працівників: тумби, шафи для паперів, одягу, а також столи, стільці і крісла.

Особливої уваги заслуговують меблі з натурального дерева – довговічні та завжди стильні, вони легко «впишуться» в «ескіз» і квартири, й місця праці.

І вже 1 лютого «Меблевий центр RIVAL» відкриє свої двері. Магазин дивуватиме і спокушатиме на нові задуми щодо оновлення ваших осель та офісів.

Адреса магазину: м. Житомир вул. Вітрука, 9-Б (колишній «Олді»).

Про новинки в асортименті та знижки можна дізнаватись зі сторінки у Facebook https://www.facebook.com/mebelcentr.rival

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Меблевий центр RIVAL  
Матеріали по темі