Місто

Мер Житомира розпорядився провести громадські слухання щодо будівництва на Героїв Крут

31 January 2020, 12:41

У Житомирі проведуть громадські слухання щодо питання забудови земельної ділянки за адресою вул. Героїв Крут, 51. Громадські слухання заплановані на 20 лютого 2020 року.

Про це йдеться у розпорядженні Житомирського міського голови Сергія Сухомлина від 29 січня, опублікованому на сайті мерії.

«Департаменту містобудування та земельних відносин та юридичному департаменту Житомирської міської ради організувати і провести 20 лютого 2020 року о 18.30 год в приміщенні сесійної зали Житомирської міської ради за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 4/2, з ініціативи Єпіфанцевої І.Ю., громадські слухання у місті, у мікрорайоні та будинках, які знаходяться по сусідству та/або поблизу будівництва/розташування об’єкта середнього класу наслідків – СС2; на земельній ділянці, кадастровий номер 1810136600:04:015:0069, яка знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Героїв Крут, 51», - йдеться у розпорядженні мера.



На розгляд громадських слухань планують винести питання забудови земельної ділянки по Героїв Крут, 51.

Даним розпорядженням мер також доручив утворити оргкомітет з підготовки громадських слухань та запросити на них керівника ТОВ «Новобудінвестгруп» Андрія Сабадаша та заступника мера Сергія Кондратюка.

Нагадаємо, 31 жовтня 2019 на сесію Житомирської міської ради прийшли жителі будинків по вул. Героїв Крут, які вимагали призупинити будівництво за адресою, Героїв Крут, 51 на час проведення перевірки. Тоді депутати підтримали звернення до забудовника про припинення робіт до завершення перевірки обласною ДАБІ.

Як повідомляв Житомир.info, на земельній ділянці, що на вулиці Героїв Крут, 51, планують побудувати дев’ятиповерховий житловий будинок. Забудовник, який орендує ділянку, вже розпочав будівельні роботи. Однак мешканці прилеглих приватних секторів та багатоповерхівок виступають проти будівництва. 8 липня 2019 року вони зібралися біля місця, де хочуть звести новобудову, бо переконані, що таке будівництво може зруйнувати старі будинки. Наприкінці зустрічі мешканці підписали звернення проти будівництва, з яким планували йти до мерії.

14 серпня 2019 мер Житомира створив робочу групу, яка має розібратися з будівництвом багатоповерхівки на Героїв Крут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Героїв Крут забудова будівництво громадські слухання  
Матеріали по темі