Влада

На ремонті школи в ОТГ Житомирської області розтратили понад мільйон бюджетних коштів, – прокуратура

31 January 2020, 12:53

У Черняхівському районі Житомирської області службові особи однієї ОТГ на ремонті школи незаконно розтратили бюджетні кошти на суму понад 1 млн грн.

Про це 31 січня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«За версією слідства, службові особи однієї з об’єднаних територіальних громад Черняхівського району у 2019 році уклали з товариством з обмеженою відповідальністю (зареєстроване у м. Житомир) договір на проведення капітального ремонту школи на загальну суму понад 2, 3 млн грн. У подальшому внесли до актів приймання виконаних будівельних робіт недостовірну інформацію щодо обсягів проведеного капітального ремонту школи, внаслідок чого було незаконно розтрачено бюджетні кошти на загальну суму понад 1 млн грн. Зловживання із бюджетними коштами викрито завдяки спільним діям Коростишівської місцевої прокуратури та УСБУ в області», – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо Житомир.info, мова йде про Новопільську загальноосвітню школу І--ІІІ ступенів.

На сайті ProZorro 25 липня 2019 року розмістили оголошення про проведення тендеру на «Капітальний ремонт (термосанація) Новопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів вул. Пулинська, 1 с. Новопіль, Черняхівського району Житомирської області».

Замовником робіт є Вільська сільська рада. У тендерній документації вказано, що строк виконання робіт з 14 серпня 2019—31 грудня 2019. Участь у торгах взяли 7 компаній. Переможцем визнано – ТОВ «науково-виробнича фірма «Термоуніверсал» з сумою 2 461 632,08 грн за виконані роботи. 20 вересня з фірмою був укладений договір.

На сайті YouControl зазначено, що фірма «Термоуніверсал» знаходиться у Житомирі, на вулиці Рильського, 9.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2019 року під час ремонту школи у Житомирському районі розтратили майже 450 тисяч бюджетних коштів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа ремонт прокуратура ОТГ Черняхівський район  
Матеріали по темі