Події

​На трасі поблизу Житомира вантажівка збила 27-річного жителя Донеччини: чоловік у лікарні

4 February 2020, 11:03

Увечері 3 лютого біля селища Гуйва Житомирського району вантажівка Mercedes Axor збила пішохода, який йшов вздовж дороги в попутному напрямку.

Про це 4 лютого повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області

«Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 3 лютого на 187 км автодороги Виступовичі-Могилів-Подільський, у смт Гуйва Житомирського району. Попередньо, водій автомобіля «Мерседес Аксор», 43-річний бердичівлянин, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснив наїзд на чоловіка, який ішов уздовж дороги в сторону обласного центру», - йдеться у повідомленні поліції

У результаті ДТП пішохід, 27-річний житель Донеччини, отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до відділення інтенсивної терапії Житомирської обласної лікарні ім. Гербачевського.

«Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події», - повідомили в пресслужбі поліції.

Нагадаємо, упродовж вихідних, 1 та 2 лютого 2020, в Житомирській області сталося три ДТП, у яких водії скоїли наїзди на пішоходів та втекли з місць аварій: загинули двоє чоловіків і травмувалася жінка.

Як повідомляв Житомир.info, рідні шукають свідків ДТП, яке сталося 1 лютого 2020 в селі Глибочиці поблизу Житомира: водій автомобіля на смерть збив хлопця і втік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Гуйва пішохід  
Матеріали по темі