Події

Троє жителів Житомирської області на відомих сайтах «купили» у шахраїв собаку, дивани і телефон

11 February 2020, 11:14

Троє жителів Житомирської області перерахували шахраям кошти за цуценя, комплект диванів та мобільний телефон, однак покупок не отримали. Замовляли на відомому інтернет-ресурсі.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«27-річна жителька м. Радомишля мала намір придбати цуценя. Знайшла на сайті відповідне оголошення, обговорила з продавчинею усі важливі моменти і перерахувала на вказаний нею рахунок 4 тисячі гривень. Однак ні того дня, ні в інший отримати пуделя так і не змогла, а контактний телефон уже був вимкнений. Житель с. Кочерева збирався купити комплект диванів за допомогою того ж віртуального сервісу. Однак і його чекало розчарування. 3,5 тисячі гривень він переказав, а от меблів так і не отримав. У Чуднівському районі 24-річний хлопець заплатив, точніше передав маршруткою 4,5 тисяч гривень, за мобільний телефон, якого так і не дочекався. Оголошення про продаж гаджету потерпілий теж знайшов на відомому інтернет-ресурсі», – йдеться у повідомленні.

За кожним із цих випадків поліцейські розпочали кримінальні провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 190 (Шахрайство)Кримінального кодексу України. Встановлюються причетні особи.

Як повідомляв Житомир.info, житель Житомирської області через інтернет «купив» у шахраїв Volkswagen Transporter за понад 135 тисяч.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахраї інтернет собака диван телефон поліція  
Матеріали по темі