Суспільство

​День Закоханих у СЦ «Острів пригод»!

11 February 2020, 12:16

14-16 лютого ми запрошуємо всіх закоханих на святкування Дня Святого Валентина – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. І саме у ці дні, сімейний центр та наші постійні партнери ТМ «Рудь» та ТМ «Житомирські ласощі» даруватимуть Вам безліч подарунків.

14 лютого на Вас чекає, три години необмеженої радості, неймовірна кількість конкурсів та подарунків від ТМ «Рудь». І яке свято може відбутися від «Рудь» без смачнючого, холодного але з таким теплим смаком Житомирського морозива.

15 лютого на Острові солодке та шоколадне свято від ТМ «Житомирські ласощі», дуже цікава програма, дуже цікаві конкурси та дуже багато солодощів.

Наш смачний партнер ТМ «Житомирські ласощі» 14, 15, 16 лютого дарує ще більше солодкого кохання нашим відвідувачам, які саме в ці дні поповнять карту сімейного центру на 400грн, і окрім 50 бонусів від Острову, отримають великий, шоколадний подарунок для другої коханої половинки.

Але це ще не все, ТМ «Житомирські ласощі» підготували яскраву, тематичну фотозону для ваших світлин. Фотографуй себе, друзів, кохану людину і завантажуй свої фото у фейсбук з хештегами #житомирськіласощі, #острів пригод та стань учасником розіграшу, солодких подарунків та сертифікатів на розваги, який відбудеться 18 лютого, 10 переможців будуть обрані рандомно і оголошені на сторінках у фейсбуці.

СЦ «ОСТРІВ ПРИГОД» - ТУТ ЗАВЖДИ ВЕСЕЛО!

Чекаємо за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 77, ТРЦ «Глобал UA».

За додатковою інформацією звертатися за номером: (067) 401-30-06

http://www.ostriv-rozvagh.com.ua

https://www.facebook.com/ostrivprigod.zt/

https://www.instagram.com/ostriv_prigod/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Острів пригод  
Матеріали по темі