Місто

​Меблі купуй – отримуй техніку в подарунок. Святкуй 8 Березня з подарунками від ROLF

14 February 2020, 16:30

Гіпермаркет меблів ROLF – унікальний проект, що не має аналогів в Україні, був відкритий в липні 2017 року. ROLF - сучасний погляд на звичний формат походу за покупками і пропонує своїм відвідувачам максимально широкий вибір меблів і товарів для дому, більше 100 фабрик, зібраних під одним дахом, серед яких такі лідери ринку як: Zlatamebel, LVS, Barva, Мебус, Elnova, Lis master, ADK, BRW, AMF, Embawood, Гербор, Buczynski та багато-багато інших. Таким чином, клієнт із задоволенням зможе знайти меблі для кожної кімнати свого дому!

За два з половиною роки діяльності ROLF, з кожним днем все більше і більше житомирян та жителів області надають перевагу ROLF при виборі місця купівлі меблів та товарів для дому! Протягом всього часу відбувалась та продовжує відбуватись постійна робота над поліпшенням сервісу, асортименту та умов у гіпермаркеті. Саме тому, цілком справедливо, ROLF - став улюбленим місцем в Житомирі для покупок меблів і товарів для дому, адже раніше в Житомирі не існувало такого спеціалізованого меблевого центру в подібних великих масштабах, до того ж з неймовірними конкурсами для своїх клієнтів, аналогів яким не існує у місті!

Вдосконалюйте інтер'єр улюбленого будинку на суму від 5000 грн і приймайте участь у новій акції! Акція триває в період з 18.01. по 08.03.2020. На грандіозному фіналі акції 08.03.2020 о 17.00 серед присутніх клієнтів, які виконали умови, будуть розіграні круті подарунки: телевізор, кавоварка, мультиварка, автохолодильник та багато інших! Скористайся можливістю!

Чекаємо Вас за адресою: Вітрука, 9 Б (колишній ОЛДІ), працюємо щодня з 10.00 до 20.00 з повагою до клієнтів!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ROLF 
Матеріали по темі