Влада

На посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міськради є 7 претендентів

17 February 2020, 15:13

Семеро кандидатів претендують на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради.

Про це Житомир.info 17 лютого повідомили у відділі кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування міської ради.

«Закінчився прийом документів. На посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю є 7 претендентів», – розповіли у відділі кадрів та відмовилися назвати прізвища кандидатів.

Нам вдалося знайти декларації всіх семи кандидатів на цю посаду.

Бойко Олена Михайлівна, проживає у Житомирі, є співвласницею ТОВ «Хелен», яке займається консультуванням з питань комерційної діяльності й керування, та ТОВ «Аверс», основний вид діяльності – діяльність туристичних агентств. За 2019 рік доходів у кандидатки не було. А в 2018 році вона отримувала зарплату в ТОВ «Стров Енержи», яке належить Олександру Рабіновичу та Світлані Сухомлин.

Талько Оксана Миколаївна, проживає в селі Курне Пулинського району, працює начальником відділу інформації та зв'язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради.

Стежко Олександра Віталіївна, проживає в Житомирі, працює начальником управління інформації, зв’язків з громадськістю, міжнародної співпраці, з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції та сімей загиблих виконавчого апарату Житомирської обласної ради.

Приставський Микола Миколайович, проживає в селі Демчин Бердичівського району, депутат Житомирської районної ради, куди був обраний від ВО «Батьківщина». Його минулорічні доходи – 52 тис. 516 грн від Полтавської державної аграрної академії та 373 грн виплат до грамоти райради.

Онищук Олександр Петрович, проживає у Житомирі, працює на посаді провідного спеціаліста юридичної служби військової частини А3771. За минулий рік крім 191 тис. 911 грн зарплати у в/ч А3204 він отримав також 80 тис. 121 грн пенсії.

Близнюк Алла Станіславівна, проживає у Житомирі, до 27 грудня 2019 року працювала головним спеціалістом зв'язків з громадськістю в головному територіальному управлінні юстиції у Житомирській області.

Гайдащук Олександр Сергійович, проживає у Житомирі, до 8 липня 2019 року працював старшим слідчим слідчого відділу Житомирського відділу поліції.

Нагадаємо, 16 січня 2020 року виконком Житомирської міської ради оголосив конкурс на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю міської ради (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника).

Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2017 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про призначення Ольги Приходченко на посаду начальника управління по зв’язках з громадськістю «на час знаходження у відпустці для догляду за дитиною Рибак А.В.».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада вакансія пресслужба  
Матеріали по темі