Здоров'я

Від ідеї до реалізації - 100 успішних операцій за 10 місяців у власній операційній “Нікамед”

18 February 2020, 10:37

Операція, навіть найдрібніша, це завжди стрес для пацієнта та неймовірна відповідальність для лікаря, і в хірургії не буває дрібниць. Майже рік, як у Медичному центрі «Нікамед» працює операційний блок, і до створення хірургічного відділення ми підійшли з усією відповідальністю. Сучасне обладнання, досвідчені хірурги, персонал з багаторічним стажем роботи – все орієнтовано на те, щоб пацієнт з впевненістю лягав на хірургічний стіл і з комфортом провів післяопераційний період, а головне – був задоволений результатом.

Безумовно, у хірургії головне – руки, які роблять операцію. У команді МЦ «Нікамед» працюють справжні професіонали, якими ми пишаємось. Це Микола Міненко, в якого за плечима 27 років операційного стажу. Василь Дяченко, акушер-гінеколог вищої категорії з 30-річним досвідом, та Ярослав Сущенко, який вже 7 років спеціалізується на онкології та пластичній хірургії.

«Святеє святих» нашого операційного блоку – хірургічна зала, облаштована з врахуванням новітніх тенденцій у медичних технологіях. У клініці змонтована спеціальна вентиляційна система, яка подає в операційну стерильне повітря та підтримує оптимальну температуру. Стіни – оброблені спеціальною фарбою з антимікробним захистом. Ми використовуємо новітні засоби дезінфекції та стерилізації. Операційна медичного центру «Нікамед» – це дійсно синонім стерильності.

Процес операції супроводжують професійні лікарі-анастезіологи та новітнє обладнання, яке відслідковує стан пацієнта під час усього хірургічного процесу. У роботі ми використовуємо виключно якісні анастетики.

Наші хірурги працюють з сучасним радіохвильовим обладнанням «Valeilab», яке гаранатує дбайливе ставлення до тканин, їх подальше якісне загоювання та естетичний рубець. Також ми використовуємо сучасні шовні матеріали, які не потребують зняття після операції і розсмоктуються у косметичні рубці.

Клініка «Нікамед» дбає про своїх пацієнтів і після хірургічного втручання. У медичному центрі комфортні післяопераційні палати зі зручними функціональними ліжками. Пацієнтам забезпечують цілодобове спостереження, дієтичне харчування та повний лікарський супровід: УЗД, консультації та перев’язки. А сучасні ізолюючі пов’язки дозволяють клієнтам вести звичний спосіб життя – в них можна навіть приймати душ.

За неповний рік роботи наші спеціалісти виконали вже понад 100 операцій, включаючи надскладні. Онкохірурги довели свою майстерність і виконують операції на найвищому рівні.

  • -Операції на молочній залозі: як органозберігаючі операції з одномоментною пластикою та реконструктивним відновленням власними тканинами, так і радикальне видалення з одномоментною реконструкцією імплантами або переміщенням власних тканин.
  • -Видалення доброякісних новоутворень молочної залози (фіброаденоми, кісти). При множинних фіброаденомах УЗД контроль під час операції для повного видалення всіх, навіть дуже дрібних новоутворів.
  • -Видалення доброякісних новоутворень шкіри та підшкірної клітковини (меланоми, невуси, ліпоми, бородавки).
  • -Використання сучасної методики інтраопераційної діагностики “сторожових лімфатичних вузлів”.
  • -Проведення інтраопераційної експрес діагностики “чистоти країв” видаленої пухлини.
  • -Всі гістологічні та імуногістохімічні дослідження операційного матеріалу проводяться в єдиній сертифікованій за міжнародними стандартами NordiQC лабораторії.
  • -Гістероскопія офісна
  • -Діатермоексцизія (видалення) шийки матки з приводу дисплазій різного ступеня важкості.

До останнього часу Житомирська область мала великий дефіцит в можливості провести якісне гінекологічне обстеження та операцію. Гістероскопія та гістерорезектоскопія відносяться до малоінвазивних, короткотривалих і виконуються в умовах стаціонару “одного дня”. Це огляд порожнини матки за допомогою оптичного інструменту, яким діагностуються вузли, поліпи, злуки, інородні тіла, які спричиняють різні захворювання. Це один з найуспішніших методів лікування сьогодення, який замінив складні операції. У Медичному центрі «Нікамед» цим опікується Дяченко Василь Васильович, який має досвід понад 10 років. У клініці можна виконати такі операції:

  • Гістероскопія офісна
  • Діатермоексцизія (видалення) шийки матки з приводу дисплазій різного ступеня важкості.
  • Гістерорезектоскопія (видалення підслизових вузлів, поліпів, сінехій)

Жінка хоче бути не тільки здоровою, але і красивою та привабливою. Пластична хірургія молочної залози потребує належного досвіду. А хто як не мамолог найкраще знається на цій справі? Репутація нашого хірурга Миколи Міненка шириться на всю Україну. Протягом 5 років він виконував пластичні операції в відомій київський клініці. Пластика у клініці «Нікамед» - це ретельний підхід до підбору імплантів, математичний вимір та моделювання, оцінка запитів пацієнтів, підбір методики та техніки операції в кожному індивідуальному випадку.

Коли ми спілкуємось з нашими пацієнтами після проведених операцій, ми зазвичай питаємо: «Що Вам не сподобалось?». Адже саме це спонукає до розвитку і налаштовує нас на удосконалення надання послуг. Але у відповідь чуємо слова подяки та побажання успіхів. Крім суто медичних аспектів є ще людський фактор - шанобливе ставлення, повага, співчуття, опіка. Все це ми культивуємо в клініці «Нікамед».

Більше інформації на сайті клініки “Нікамед” або в соціальних мережах https://www.facebook.com/nikamedua/ https://www.instagram.com/nikamed_zt/?hl=uk

(067) 410 32 24

(0412) 24-28-20

Наша адреса:

Житомир, вул. Чуднівська, 102

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нікамед хірургія  
Матеріали по темі