Місто

У «Зеленбуді» назвали адреси, де у Житомирі обрізають дерева

18 February 2020, 12:17

У Житомирі працівники КП «Зеленбуд» проводять кронування дерев. Протягом лютого та березня заплановано обрізати дерева за 13 адресами.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«Кронування дерев проводиться з метою покращення стану зелених насаджень.Проводиться обрізка сухих, тріснутих та занадто важких гілок, що дозволяє дерево омолодити та надати йому потрібної форми. План робіт КП «Зеленбуд» ЖМР по кронуванню дерев на лютий-березень: Вулиця Князів Острозький; Вулиця Домбровського (від вулиці Покровської до вулиці Перемоги); Вулиця Східна (від вулиці Київської до вулиці Грушевського); Вулиця Монтана; Зелена зона біля скверу Небесної Сотні - Лятошинського; Вулиця Чуднівська (міст); Сквер біля пам’ятника Голодомору; Вулиця Ціолковського; Вулиця Космонавтів (від вулиці Корольова до вулиці Ціолковського); Вулиця Велика Бердичівська (від майдану Корольова до вулиці Івана Франка); Вулиця Гоголівська; Вулиця Івана Мазепи; Вулиця Бориса Тена», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 16 січня 2018 року біля Житомирського драмтеатру обрізали 40-річні каштани. Тодішній директор КП «Зеленбуду» Олександр Шевчук у коментарі Житомир.info зазначав, що кронування дасть можливість покращити зовнішній вигляд скверу і в майбутньому убезпечить людей, які там відпочивають, від падіння гілок і плодів.



Станом на 18 лютого 2020 року кроновані два роки тому каштани виглядають так.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада через кілька годин після рішення виконкому на Михайлівській у Житомирі почали кронувати дерева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленбуд кронування адреси дерева  
Матеріали по темі