Новини компаній

Панчохи на всі випадки життя – як обрати якісний товар?

18 February 2020, 13:39

Зазвичай даний тип товару активно користується попитом в холодну пору року. Наприклад, взимку, восени, а також коли весна видалася прохолодною. Однак зараз все частіше виробники пропонують панчохи жіночі для будь-якого сезону. Це означає, що навіть влітку або просто коли тепло, можна носити сукні і спідниці разом з панчохами – такі вимоги частіше лунають від керівництва міжнародних компаній, де вітається дотримання міжнародного дрес-коду. В той же час, виробники все частіше пропонують цікавий товар, - панчохи різних кольорів, з візерунками, яскравим або скромним і лаконічним переплетінням тощо.

Які панчохи точно має сенс придбати?

Роздивимося асортимент популярних марок, щоб обрати якісний товар:

  1. Панчохи-колготки. Якщо треба дотримуватися дрес-коду, але в той же час складно носити саме панчохи, можна обрати комбінований варіант. В цьому випадку виробник пропонує так звану імітацію панчох – верхня частина у них така ж як і у прозорих колгот, а ось самі панчохи можуть бути чорними або просто темнішими. Складається враження, що на вас дійсно саме панчохи, а не колготки.
  2. Панчохи зі швом позаду. Такий вибір однозначно привертає увагу до ніг жінки, яка наважилась одягнути вишукані панчохи. Візуально шов позаду подовжує ноги, робить їх більш стрункими. В деяких провідних компаніях вважається не дуже доречно одягати такі панчохи, але якщо ви йдете на побачення, в театр, у кіно, то сміливо надягайте саме їх.
  3. Панчохи під пояс. Зазвичай вони коштують трошки дорожче, але зате їх можна носити довше – завдяки поясу річ менше розтягується. До того ж, такі панчохи більш надійно фіксуються на ногах.

Якщо ви хочете обрати дійсно якісний товар, потрібно пам'ятати, що є дві ключові складові, які забезпечують панчохам великий термін експлуатації. По-перше, це якість сировини. По-друге, це якість плетіння, яка залежить від того устаткування, на якому продукція виготовляється. Зважаючи на тренд екологічності і зменшення споживання, все більш популярними стають марки, які пропонують товари, які не втрачають свій бездоганний вигляд навіть після 10-20 прання, а також суттєвого строку експлуатації.



Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі