Суспільство

​На «Кромберг енд Шуберт» закоханим парам влаштували святкову фотозону та розіграш путівки до Буковелю

19 February 2020, 11:12

На «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі вміють не лише гарно працювати, а й весело проводити вільний час. Тим паче, на підприємстві вже стало доброю традицією відзначати різноманітні свята у дружньому колективі, влаштовувати цікаві заходи, проводити розіграші серед «крошівців».

Цьогорічний День святого Валентина не став виключенням. За 5 років діяльності «Кромберг енд Шуберт» був свідком сотень доленосних знайомств, щасливих одружень та створення нових родин «крошівців». Тож закоханих пар на підприємців налічити можна дуже багато. Саме для них і влаштували святкову акцію #LOVE_KROSHU.

Напередодні Дня Святого Валентина на підприємстві з’явилася святкова фотозона з хмаринками рожевих кульок та сердечок. Ну просто гріх не скористатися можливістю і не влаштувати собі та коханій людині фотосесію, аби на довгі роки закарбувати свої ніжні почуття у світлинах.

Та на цьому сюрпризи від «Кромберг енд Шуберт» не скінчились. Усі закохані пари «крошівців» отримали ще й нагоду виграти романтичну подорож до українських Карпат. Розіграш путівки до Буковелю проводили на сторінці Kroschu в Instagram: серед найромантичніших світлин, зроблених у святковій фотозоні, обирали най-най-наймилішу.

Участь у розіграші взяли 12 неймовірних пар, серед яких були й ті, які лише нещодавно познайомились, й ті, що вже мають чималий стаж подружнього життя. Але неозброєним оком було помітне те, що усіх їх об’єднує: їхні очі сяяли від кохання. Обрати найщирішу в своїх почуттях пару було надто складно, тож переможця визначали голосуванням.

До опівночі 18 лютого учасники розіграшу затамували подих і слідкували за голосуванням під їхніми світлинами. І ось нарешті стали відомі імена переможців. Ними стали Максим та Олександра – молода пара, яка не лише поділилася своїми почуттями, а й використала власну креативність та артистизм. Тож саме вони отримують заслужену перемогу і вже пакують валізи, адже на них чекають засніжені Карпати та найпопулярніший гірськолижний курорт Буковель.

Переможниця Олександра зізналася, що не очікувала на виграш, втім сюрпризи для неї розпочалися ще під час фотосесії, адже саме тоді коханий Максим зробив їй пропозицію.

«Ми познайомились на Кромбергу і вже понад рік разом. Щодо акції, я не звикла афішувати свої почуття, але Максим дуже загорівся цією ідеєю і впевнений був у перемозі. А під час фотосесії несподівано став на коліно і запропонував одружитися», - розповіла Олександра.

«Кромберг енд Шуберт» вітає переможців та усіх своїх «крошівців» з Днем закоханих та зичить безкрайньої любові, теплих обіймів та ніжності.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт День закоханих День святого Валентина  
Матеріали по темі