Фоторепортаж

Позачергова двогодинна сесія Житомирської міськради, яку скликали заради лікарні. Фоторепортаж

20 February 2020, 17:39

Позачергова сесія Житомирської міської ради, яку мер терміново скликав на 20 лютого, тривала дві години.

У порядку денному було шість питань, до яких депутати додали ще два звернення до НКРЕКП щодо скасування постанов – про встановлення окремої плати за транспортування газу та про повернення владі Житомира права встановлювати тарифи на теплопостачання. За словами мера Сергія Сухомлина, НКРЕКП минулого тижня прийняло рішення, яким у 40 ліцензіатів забрали право встановлювати тарифи на тепло.

Причиною скликання сесії і першим питанням, яке розглянули депутати, було звернення до Кабінету міністрів, Міністерства охорони здоров’я, Житомирської ОДА і народних депутатів Сергія Кузьміних та Ігоря Герасименка щодо включення комунального підприємства «Лікарня № 2 ім. В.П.Павлусенка» Житомирської міської ради до Переліку опорних закладів охорони здоров’я Житомирської області. Після обговорення депутати підтримали звернення.

Також на засіданні знову розглядали проєкт рішення «Про встановлення заборони (мораторію) на будівництво, розміщення та прийняття в експлуатацію автозаправочних станцій в житлових та рекреаційних зонах на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади», який підготував депутат від ВО «Батьківщина» Роман Гуртовенко. На позачерговій сесії 7 лютого не вистачило голосів, щоб включити це питання до порядку денного, цього разу проєкт рішення був у порядку денному, але не набрав достатньої кількості голосів «за».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія  
Матеріали по темі