Події

У селі неподалік Житомира чоловік, який самотужки підключився до газу, ліз у бійку з газовиками та побив трактор

21 February 2020, 12:41

20 лютого у селі Сінгури Житомирського району контролер «Житомиргазу» виявив незаконний вріз у газову трубу.

Про це у Facebook повідомило АТ «Житомиргаз».

Зазначається, що житель села власноруч приєднався до газової мережі та споживав блакитне паливо, хоча, за базою «Житомиргазу», він був відключений від газопостачання.

«Після ретельної перевірки фахівці «Житомиргазу» прибули на місце злочину, аби з поліцією зафіксувати факт порушення та усунути незаконну врізку. Власник будинку поводив себе неадекватно та ліз у бійку з працівниками. Після чого жбурнув камінь у вікно трактора та розбив його», – йдеться у повідомленні.

Порушника відключили від газопостачання шляхом механічного від’єднання від газопроводу. Поліція зафіксувала факт крадіжки газу та псування майна «Житомиргазу».

В АТ нагадують: втручаючись у систему газопостачання, споживач порушує правила безпеки системи газопостачання України. Це може призвести до нещасних випадків, зокрема до загазованості приміщення і вибуху, адже газ – це вибухонебезпечна горюча суміш, і експериментувати з ним не варто. Втручатись у систему газопостачання, окрім спеціалізованої організації, не має права ніхто.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2018 року в Житомирі поліцейські виявили нелегальну ГАЗС, для безперебійного функціонування якої зловмисники зробили врізку у газопровід.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомиргаз газ  
Матеріали по темі