Новини компаній

Онлайн замовлення квітів у Житомирі

21 February 2020, 17:21

Тепер, щоб купити гарний букет свіжих квітів, зовсім необов'язково навіть вставати зі свого дивану або залишати офіс, в якому ви працюєте. Онлайн замовлення квітів в Житомирі - популярна і дуже зручна послуга, яку пропонує компанія flowers.ua/ua/zhitomir. Ми знаємо, як складно знайти вільний час в сучасному ритмі життя, тому пропонуємо вам купувати подарунки онлайн. Це в особливості актуально, з огляду на той факт, що зовсім скоро настане свято 8 березня, яке завжди викликає небувалий ажіотаж та довгі черги в квіткових магазинах і кіосках.

Квіти до свята за найкращими цінами

Радимо поквапитися та зробити замовлення квітів вже сьогодні, і тоді у вас з'явиться можливість отримати знижку до 20% на новинки з нашого каталогу. Всі новинки можна детально розглянути в Instagram та Facebook. Отже, обирайте найбільш привабливій для вас букет, визначайтеся зі способом оплати, і ми сформуємо для вас гарну композицію із найсвіжіших квітів та доставимо в будь-яку точку міста. Доставка квітів у Житомирі від flowers.ua - це завжди зручно, швидко і вигідно. Крім того, ви завжди зможете з'ясувати всі необхідні деталі у наших менеджерів в будь-який час по одному із номерів телефонів: (067) 355-77-55, 0-800 50-03-72. Також, якщо ви зараз знаходитесь на роботі і вам незручно говорити, можете написати своє питання в наш онлайн чат служби підтримки.

Найсвіжіші квіти і квіткові композиції

Ми - не рядовий квітковий магазин, і не формуємо букети про запас, а підбираємо рослини для кожного замовлення окремо вже після того, як воно буде проплачено. До того, як букет попаде у руки кур’єра, він зберігатиметься в спеціальному холодильному обладнанні, в якому стабільно підтримується необхідна температура для утримання такого вимогливого товару, як свіжі квіти.

Квіти до будь-якого приводу і без приводу зовсім

В асортименті flowers.ua можна знайти букети квітів і оригінальні квіткові композиції до будь-якого приводу і без приводу зовсім: квіти коханій, квіти на ювілей, народження дитини, букети на весілля для нареченої і дружки, букети начальнику, квіти мамі і квіти чоловікові. Нам дійсно є, чим вас здивувати. Ми раді запропонувати своїм клієнтам великий вибір не тільки місцевих, а й імпортних сортів рослин. У широкому різноманітті представлені сезонні квіти (півонії, тюльпани, хризантеми та ін.). Для особливо вимогливих клієнтів в нашому каталозі є шикарні VIP букети. До того ж, ми робимо все можливе, щоб ви змогли створити справжнє свято для своїх рідних і близьких, а тому регулярно робимо приємні знижки.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі