Події

Дівчатам, які у Бердичівському районі побили подругу, оголосили про підозру

22 February 2020, 09:50

21 лютого слідчі Бердичівського відділу поліції оголосили про підозру у вчинені хуліганства трьом дівчатам віком 14-15 років, причетним до побиття подруги.

Про це 22 лютого повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

У поліції нагадують, що події відбувались 17 лютого у с. Хажин. Троє дівчат призначили зустріч іншій нібито для розмови і побили її. Під час цього одна з кривдниць усе фільмувала за допомогою мобільного.

«Усіх учасниць зафільмованого конфлікту поліцейські швидко встановили і відкрили кримінальне провадження. Після проведення необхідних слідчих дій 21 лютого неповнолітнім дівчатам оголошено про підозру у хуліганстві, вчиненому групою осіб (ч.2 ст. 296 ККУ)», – інформують у ГУНП.

Постраждала від побиття дівчинка нині знаходиться у лікарні. Її здоров’ям опікуються медики.

Досудове розслідування триває. Законодавством передбачено настання кримінальної відповідальності за такі дії з 14-річного віку. Тож підозрюваним може загрожувати до 5 років обмеження волі чи до 4 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, 17 лютого 2020 року в селі Хажин Бердичівського району Житомирської області неповнолітні дівчата побили подругу-ровесницю. Причиною конфлікту стали стосунки з хлопцем. Двоє дівчат жорстоко били подругу, третя – знімала усе на відео. Згодом, увечері того ж дня, виклала запис у соціальну мережу. Користувачі Facebook почали активно поширювати відео (згодом воно стало недоступним).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття бійка Бердичівський район  
Матеріали по темі