Події

​У Житомирській області молоді чоловіки на ВАЗ врізалися в дерево і загинули на місці

24 February 2020, 13:26

Вранці 22 лютого у селі Горопаях Любарського району ВАЗ в’їхав у дерево. Внаслідок ДТП загинули водій та пасажир. Ще одна жінка загинула під колесами ВАЗ у Хорошівському районі.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області

«За попередньою інформацією, 24-річний житель району, рухаючись автомобілем ВАЗ-2109, не впорався з кермуванням, з’їхав у кювет, унаслідок чого автівка зіткнулася з деревом. У результаті водій та 28-річний пасажир ВАЗівки від отриманих травм загинули на місці ДТП», – йдеться у повідомленні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На сайті поліції зазначають, що 23 лютого на автошляху Топорище-Хорошів ВАЗ на смерть збив 52-річну жінку.

«Попередньо, 63-річний водій автомобіля ВАЗ-21074, рухаючись у напрямку райцентру, не врахував дорожньої обстановки, внаслідок чого здійснив наїзд на жінку, що йшла у попутному напрямку по проїзній частині дороги. У результаті ДТП 52-річна жителька району від отриманих травм загинула на місці події», – йдеться у повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває встановлення всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 11 лютого близько 00:40 на одній із вулиць Коростеня ВАЗ на узбіччі в’їхав у дерево. Водій та пасажир отримали травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП ВАЗ. дерево поліція  
Матеріали по темі