Події

У Новограді-Волинському автомобіль на смерть збив велосипедиста, водій з місця події втік

27 February 2020, 10:53

У м. Новограді-Волинському, на перехресті вулиць Житомирської та Рокосовського 26 лютого близько 18:45 автомобіль смертельно травмував велосипедиста. Водій на автомобілі з місця події втік. Нині поліцейські встановлюють водія-учасника ДТП та автомобіль, а також просять громадян повідомити їм інформацію, що може допомогти розслідуванню.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій невстановленого автомобіля, рухаючись вул. Житомирською, здійснив наїзд на велосипедиста, який перетинав автошлях. Унаслідок ДТП велосипедист, 19-річний житель райцентру, отримав тілесні ушкодження та загинув на місці події. Водій автомобіля поїхав з місця події. Правоохоронці негайно розпочали розшук водія та транспортного засобу. Для цього на Звягельщині, а також у сусідніх районах було введено в дію спеціальну поліцейську операцію. Нині тривають подальші слідчо-розшукові заходи у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За наявною інформацією, автомобіль учасника ДТП світлого (ймовірно сірого) кольору та має характерні ушкодження.

Поліція просить свідків або очевидців вказаної дорожньо-транспортної пригоди, які проїздили повз та мають записи з відео реєстратора чи іншу інформацію, звернутися до Новоград-Волинського відділу поліції за адресою: вул. І.Франка, 3а або зателефонувати за номером (04141) 5-22-25 чи на спецлінію «102».

Як повідомляв Житомир.info, 1-2 лютого у селі Глибочиця, Бердичеві та смт Пулини сталися дорожньо-транспортні пригоди, в яких загинули двоє чоловіків і травмована жінка. Водії автомобілів з місць ДТП втекли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Новоград-Волинський велосипедист 
Матеріали по темі