Місто

Гуртожиток на Польовій у Житомирі добу без тепла через порив труби

27 February 2020, 13:25

У Житомирі у гуртожитку за адресою площа Польова, 10 більше доби відсутнє теплопостачання. 26 лютого за гуртожитком стався порив труби і підвал будинку затопило гарячою водою. Ремонтувати аварію комунальники почали зранку 27 лютого.

Про це Житомир.info розповіла голова ОСББ «Фонтан-10» Ірина Левківська.

«Вчора зранку прорвала труба теплокомуненерго, яка роздає будинку тепло. Трохи затопило підвал і без опалення лишились прилеглі будинки. Вчора вони сказали, що ремонтуватимуть на наступний день зранку, бо їм треба розрити. У будинку дуже холодно. Лишились одні ми без тепла. Вчора на вечір котельні включили всім, окрім нас. Зранку вони приїхали, нічого в них не виходило,я знайшла бензопилу, зрізали ми дерево, тому що воно стояло там, де їм треба було рити. Потім приїхав трактор. Ремонтують. Позаду будинку в другому колекторі рвонула вода, бо біля будинку всі комунікації. Була «аварійка» водоканалу. Вода в нас зараз є», – зазначила голова ОСББ «Фонтан-10» Ірина Левківська.

У КП «Житомиртеплокомуненерго» 27 лютого Житомир.info уточнили, що ремонтні роботи планують завершити до кінця дня. Без тепла лише один будинок.

На сторінці КП «Житомиртеплокомуненерго» у мережі Facebook повідомили, що 27 лютого відсутнє тепло у кількох будинках в центрі міста.

«У зв'язку з поривами відсутнє теплопостачання за наступними адресами: вул. В. Бердичівська, 4,6,8,10,12, вул. Театральна, 13, а також вул. Польова, 10. Ведуться ремонтні роботи. Теплопостачання планується відновити до кінця дня», – йдеться у повідомленні.


Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада 2019 року на засіданні виконкому Житомирської міської ради обговорили ситуацію з постачання тепла в будинки, які входять до проєкту модернізації тепломережі. Зокрема це стосується будинків в мікрорайоні Маликова, по вул. Клосовського та на проспекті Миру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло гуртожиток Польова  
Матеріали по темі