Події

На приватній стоянці у житомирській промзоні горіли вантажівки

28 February 2020, 11:32

Рано-вранці 28 лютого на приватній стоянці у Житомирі загорілися два вантажних автомобілі.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про загоряння вантажівок марки Renault Magnum до служби порятунку «101» надійшло о 04:53 год. Про пожежу рятувальників сповістив охоронник, який побачив вранці яскраве полум’я на території.

«По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено кабіну першої вантажівки та горів бампер з дверима іншої. 20 хвилин знадобилось бійцям ДСНС для ліквідації загоряння. Подальшого розповсюдження полум’я на техніку, що знаходилась в кількох метрах від осередку займання, рятувальники не допустили. Зі слів власника стоянки, бійцями ДСНС врятовано майна на суму близько 200 тис. грн», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих виявлено не було. Вогонь устиг знищити кабіну одного з вантажних автомобілів та пошкодити двері, бампер й колесо сусіднього.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 2 відділення вогнеборців: 10 чоловік особового складу на двох пожежних авто. Одне з них подавало піну, інше – воду. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стала несправність електричної системи транспортного засобу.

У пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що описана пожежа сталася на вулиці Фастівській, що у промисловій зоні міста.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 27 лютого 2020 року біля повороту до селища Новогуйвинське Житомирського району зіткнулися ВАЗ і Mitsubishi. В результаті зіткнення ВАЗ загорівся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники вантажівка вулиця Фастівська  
Матеріали по темі