Здоров'я

​Прикордонники вимірюють температуру всім, хто в’їжджає в Україну через кордон у Житомирській області

29 February 2020, 09:36

На кордоні з Білоруссю всі пункти пропуску на ділянці відповідальності Житомирського прикордонного загону працюють в штатному режимі. Прикордонники забезпечують належний пропуск осіб, транспортних засобів та вантажів через державний кордон України і перевіряють температуру у подорожуючих. Станом на 29 лютого громадян з ознаками вірусних захворювань не виявлено.

Про це Житомир.info 29 лютого повідомила пресслужба Житомирського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

«Всі, без виключення, пункти пропуску через державний кордон України в межах Житомирської та Київської областей забезпечені необхідним обладнанням для проведення безконтактного вимірювання температури в подорожуючих. У всіх осіб, які в’їжджають в Україну прикордонники здійснюють температурний скринінг. Наразі громадян з ознаками вірусних захворювань в пунктах пропуску не виявлялись. У разі фіксації на кордоні людини з ознаками захворювань – вона одразу ж направлятиметься на додаткове обстеження. Прикордонники роблять все належне для того, щоб забезпечити виявлення хворих осіб на кордоні і не допустити їх безперешкодне потрапляння на територію України», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 27 лютого заступник секретаря РНБО провів у Житомирській ОДА закриту нараду щодо готовності області до епідемії короновірусу. Того ж дня на брифінгу голова ОДА Віталій Бунечко зазначив, що у китайців, які ремонтують об’їзну біля Житомира, завершується карантин, вони всі здорові.

Як повідомляв Житомир.info, 26 лютого у житомирських аптеках медичні маски були у дефіциті і ціни суттєво відрізнялися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грип вірус прикордонники кордон температура  
Матеріали по темі