Події

​Облаштували у підвалі гральний заклад і впускали лише за гроші: у Житомирській області «накрили» ще один комп’ютерний клуб

29 February 2020, 15:51

У Чуднові 28 лютого правоохоронці викрили та припинили незаконне функціонування грального закладу. Цього разу «бізнес-ділки» облаштували незаконний гральний заклад у підвальному приміщенні, розташованому по вул. Героїв Майдану.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Відвідувачі закладу, аби мати доступ до заборонених у країні азартних ігор, повинні були сплатити відповідні кошти, у тому числі через систему електронних платежів, що не є гарантією одержання виграшу. Під час проведення обшуку виявлено та вилучено 23 одиниці комп’ютерної техніки (10 системних блоків та13 моніторів), а також один відеореєстратор, 3 відеокамери, 2 роутери,3 usb-накопичувачі, 1 тв-тюнер, 2 сейфи та грошові кошти. Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучену комп’ютерну техніку та інше майно», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 11 лютого на сайті Житомирської ОДА опублікували розпорядження голови про те, що в області перевірили 310 гральних закладів, з них діючими виявились лише 15.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний заклад Чуднів поліція  
Матеріали по темі