Суспільство

​Готель Vesna – відпочинок та оздоровлення на курорті мінеральних вод

2 March 2020, 12:00

Березень у Трускавці! А це означає свято Весни 8 березня та свято у школярів – канікули. Саме з цієї нагоди готель "VESNA" пропонує -50% для дітей (віком від 6 до 12 років) на будь-який тариф (діти до 6 років проживають безкоштовно). Спеціально для Вас та Ваших діточок пропонуємо оздоровитись в оновленому готелі "VESNA", відновити сили завдяки цілющим мінеральним водам Трускавця, вдихнути свіже повітря передгір'я Карпат та вікового парку Адамівка, що поряд з готелем. Зручне місце розташування готелю дозволяє поєднати сімейний відпочинок і ефективне лікування на будь-який сімейний бюджет, а для Гостей поважного віку60+діє знижка -5%.

До послуг гостей оновлені номери європейського рівня різних категорій та 4 нові тарифи проживання, в деякі входять послуги Аквазони медичного центру «Мед Палас», на території якої розташовано: два басейни довжиною 9 і 12 м, 4 ванни джакузі з t води 27 ° С і 34 ° С., тренажерний зал та фіто бар. До послуг гостей цілий світ саун: інфрачервона. фінська з обробкою з канадського кедра, римська парна, російська лазня, хамам - будь-яка з них зніме втому, заспокоїть та поліпшить сон.

Для тих, хто планує свій день наповнити прогулянками, екскурсіями чи програмою схуднення - пропонуємо тарифи «Проживання зі сніданком» (від 630 грн за 2 особи) та «Проживання зі сніданком + СПА» (від 1340 грн за 2 особи), а тим кому потрібен режим та лікування, як найкраще підійдуть тарифи «Проживання та харчування» (від 990 грн за 2 особи) та«Проживання та харчування + СПА» (від 1700 грн за 2 особи). Харчування у готелі Vesna по системі «шведський стіл», для наших маленьких гостей - дитяча кімната, для вимогливих до своєї зовнішності - косметологічний центр Vesna SPA, який пропонує різноманітні апаратні методики для краси обличчя і тіла, широкий асортимент послуг масажів, обгортувань та перукарню. На території готелю Wi-Fi, парковка, пральня для гостей та дитяча площадка.

Адміністратори дитячої кімнати радо запропонують дітям веселі ігри, майстер-класи, захоплюючі прогулянки на дитячому майданчику.

Весною, коли лікарі наполегливо рекомендують вживання мінеральної води «Нафтуся», саме в низький сезон, коли ціни більш ніж приємні, радо запрошує на оздоровлення та лікування, отримати яке можливо, як в самому готелі "Vesna", так і в лікувально-діагностичному центрі «Мед-Палас» - кращому в Західній Україні. До інфраструктури медичного центру входять: діагностичний центр, лабораторія, водолікарня та SPA-центр. Мед-Палас надає можливість проведення майже 350 видів діагностики (УЗД, ендоскопія, рентген, лабораторні дослідження). Водолікарня центру надає широкий спектр процедур з апаратної фізіотерапії, гідротерапії та бальнеотерапії.

Для наших гостей ми підготували пакет «Лікувальний», який включає в себе консультацію терапевта, кисневий коктейль, водну та фізіотерапевтичну процедуру. Піклуючись про здоров’я маленьких гостей розроблений дитячий оздоровчий пакет, в який входить кисневий коктейль та одна процедура вдень, яку запропонує кваліфікований лікар-педіатр. З огляду на особливості вашого здоров'я, і здоров'я вашої дитини вам буде призначена індивідуальна схема прийому мінеральних вод: «Нафтуся», «Марія», «Софія», в комплексі з якими ефективність оздоровлення буде гарантовано.

Чисте гірське повітря, лікувальні води сприяють зміцненню вашого здоров’я. Ми запрошуємо вас відпочити та оздоровитися!

Готель Vesna, 82200, Україна, Львівська обл.,

м. Трускавець, вул. Суховоля, 33.

Тел.: +38 (03247) 5-10-59, 6-41-62, 5-50-70,

(067) 373-55-62.

Офіційний сайт: hotelvesna.com

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ​готель Vesna Трускавець  
Матеріали по темі