Влада

На судові засідання у Житомирі протягом місяця хотіли пронести пістолети, ножі, газові балончики та петарди

3 March 2020, 16:10

Пістолети, ножі, газові балончики та петарди – у Житомирі протягом лютого на засідання судів намагалися пронести 142 заборонені предмети.

Про це 3 березня на своїй сторінці у Facebook повідомила пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області.

«Усього з 3 лютого по 3 березня 2020 року працівники підрозділу охорони припинили можливість пронесення до судових установ Житомира 142 предметів, вхід з якими заборонений. Йдеться про 88 складних ножів, викруток та ножиць, 46 газових балончиків, пристрої для відстрілу гумових куль, три одиниці травматичної зброї, а також петарди. Також зазначалося, що впродовж лютого в судах обласного центру було проведено 7 засідань у справах, які отримали суспільний резонанс та потребували посилення охорони. Для забезпечення підтримання громадського порядку під час проведення судових засідань, недопущення проявів неповаги до суду, забезпечення цілісності приміщень судів залучались 53 співробітники територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області», – йдеться у повідомленні.


Як повідомляв Житомир.info, за січень до судів Житомира відвідувачі 122 рази намагались пронести пістолети, ножі та газові балончики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: судова охорона пістолет ніж  
Матеріали по темі