Влада

​Голова Житомирської ОДА призначив начальника управління екології

4 March 2020, 09:35

Голова житомирської ОДА Віталій Бунечко 2 березня підписав розпорядження про призначення на посаду начальника управління екології та природних ресурсів Вадима Чередника, який став переможцем конкурсу.

Про це 3 березня повідомили на сайті Житомирської ОДА.

«Призначити ЧЕРЕДНИКА Вадима Васильовича на посаду начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації, як переможця конкурсу, з посадовим окладом згідно з штатним розписом з 03 березня 2020 року», – йдеться у розпорядженні голови ОДА.

На сайті зазначають, що Міністерство енергетики та захисту довкілля України погодило призначення Вадима Чередника на посаду начальника управління екології та природних ресурсів ОДА.

«Інформація про переможця конкурсу буде оприлюднена на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС. Після проходження спецперевірки переможець конкурсу відповідно до розпорядження голови ОДА обійме нову посаду. Нагадаємо, що кандидат на посаду начальника управління екології та природних ресурсів ОДА Вадим Чередник 27 лютого успішно пройшов співбесіду з головою ОДА», – йдеться у повідомленні.

Довідково. Вадим Чередник народився 16 жовтня 1988 року у с. Іваньки Маньківського району Черкаської області. Закінчив Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр, правознавство».

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській ОДА тихенько провели конкурс на посаду начальника управління екології: переможець – радник Бунечка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бунечко конкурс начальник управління екології  
Матеріали по темі