Події

​Під час нічного конфлікту у Житомирі чоловік ножем поранив співмешканку, у поліції розслідують замах на вбивство

4 March 2020, 10:03

У Житомирі вночі 4 березня в ході раптового конфлікту чоловік ножем поранив 50-річну співмешканку. Жінку госпіталізували, а чоловіка взяли під варту.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що близько 00:05 між жінкою та 55-річним чоловіком виник раптовий конфлікт, якому передувало спільне вживання спиртного. У розпалі емоцій він схопився за ножа, однак, зрозумівши, що накоїв, відразу викликав швидку медичну допомогу. Потерпілу терміново госпіталізували до хірургічного відділення лікарні. За наявною інформацією, у жінки проникаюче поранення грудної клітини зліва. Поліцейські, які працювали на місці події, затримали чоловіка, а також провели огляд квартири та вилучили низку речових доказів», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування проводиться за ст. 15 (Замах на злочин), ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Призначено низку експертиз, тривають інші слідчі заходи. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 28 лютого в Овручі Житомирської області чоловік порізав ножем руки співмешканці, а себе поранив у живіт

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж конфлікт поліція  
Матеріали по темі