Події

Узбекистанець з підробленими документами пропонував житомирським прикордонникам 3 тисячі рублів, щоб потрапити в Україну

5 March 2020, 10:17

Прикордонникам в пункті пропуску «Виступовичі» 4 березня громадянин Узбекистану пропонував 3 тисячі російських рублів за безперешкодний пропуск на територію України.

Про це Житомир.info 5 березня повідомила пресслужба Житомирського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

«Під час здійснення прикордонного контролю, в пункті пропуску «Виступовичі» прикордонним нарядом від відділу «Овруч», в паспортному документі іноземця було виявлено підроблені відмітки Держприкоронслужби України. Під час з’ясування обставин проставляння недійсних відтисків, чоловіком було запропоновано прикордонникам хабар в розмірі 3-ох тис рублів РФ за пропуск на територію нашої держави. Від даної пропозиції прикордонники відмовились та попередили хабародавця про кримінальну відповідальність за вчинення даних дій. Після чого на місце події охоронці кордону викликали співробітників Національної поліції, яким згодом було передано іноземного громадянина та направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 29 лютого росіянин за 5 тисяч хабаря хотів без перешкод потрапити в Україну через Житомирську область.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонники кордон Овруч  
Матеріали по темі