Фоторепортаж

Нагороди, робота комунальних підприємств та звернення: депутати зібрались на першу в новому році сесію Житомирської облради. Фоторепортаж

5 March 2020, 13:34

Перша в новому році сесія Житомирської обласної ради 5 березня розпочалася з нагород. Після спільного виконання Гімну голова обласної ради Володимир Ширма вручив відзнаки «Честь і слава Житомирщини» головному лікарю обласної лікарні Богдану Леськіву та депутату облради Віктору Янчуку (фракція ВО «Свобода».

Депутати ухвалили рішення припинити роботу комунального підприємства «Надра Житомирщини» шляхом приєднання до комунального підприємства «Еко-сервіс».

Також депутати говорили про забруднення Понінківською фабрикою річок Хомора та Случ. Голова ОДА Віталі Бунечко зазначив, що вирішити цю ситуацію сподіваються з припиненням ліцензії на забір води, яка закінчується у квітні цього року.

На сесії Володимир Ширма створив робочу групу щодо вивчення ситуації на комунальному комерціалізованому підприємстві «М’ясомолторг» і дозволили отримати кредит у АТ «Ощадбанк» у сумі 2,5 млн грн строком на 5 років під 16,6% річних та 0,5% разової комісії від суми ліміту кредитування.

На сесії присутні 55 депутатів з 64.

Як повідомляв Житомир.info, у затвердженому порядку денному сесії Жиьтомирської обласної ради було майже сто питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: депутати облрада сесія  
Матеріали по темі