Події

В селищі Житомирської області в результаті ДТП загинули четверо людей: двоє чоловіків-водіїв, жінка та немовля

9 March 2020, 09:57

В селищі Житомирської області в результаті лобового зіткнення двох легковиків загинули четверо людей.

Інформацію про ДТП з чотирма загиблими Житомир.info повідомили читачі, у поліції розповіли подробиці події.

«9 березня близько 4:15 у селищі Любар на автодорозі Житомир - Чернівці сталася дорожньо-транспортна пригода. Попередньо встановлено, що водій автомобіля BMW, рухаючись по вулиці селища, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення з автомобілем Lanos. У результаті на місці події загинули обидва водії та пасажирка Lanos, у реанімаційному відділенні місцевої лікарні померла дитина віком до року, яка перебувала в Lanos. Також у лікарні на даний час знаходиться пасажир автомобіля BMW, житель Любарського району 1994 року народження. Щодо загиблих, то поки встановлена лише особа водія BMW – житель Одеської області 1996 року народження», - повідомила речниця ГУНП Алла Ващенко.

Згодом на сайті ГУНП оприлюднили уточнену інформацію про загиблих у ДТП:

Наразі відомо, що пасажирка "Део Ланос", 1985 року народження, громадянка України. Загибла дівчинка віком 1 рік і 3 місяці, її дитина, громадянка Італії. За наявною інформацією, жінка їхала від родичів у Хмельницькій області до аеропорту у столиці разом з донькою, скориставшись послугами водія таксі, 1976 року народження, жителя Хмельниччини.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 4 березня 2020 року біля військової частини на Київському Шосе в Житомирі бус в’їхав у припарковану фуру: загинув водій 1977 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Любар загиблі поліція  
Матеріали по темі