Місто

​Житомирський водоканал готується до заміни засувок: розрили асфальт та зняли плити на кількох перехрестях

10 March 2020, 15:46

Водоканал готується до заміни 8 засувок у центральній частині Житомира, запланованій на 12 березня, тож на кількох перехрестях, зокрема на вулиці Домбровського, вже розрили асфальт та зняли залізобетонні плити камер та колодязів.

Про це 10 березня повідомила пресслужба КП «Житомирводоканал».

«У Житомирі триває підготовка до заміни засувок за такими адресами: вул. Хлібна, 30, вул. Івана Мазепи, 139, перехрестях вулиць Домбровського — Небесної Сотні, Степана Бандери — Небесної Сотні, Степана Бандери — Хлібної, Домбровського — Хлібної, Івана Мазепи — Домбровського. КП «Житомирводоканал» заздалегідь почало підготовку до проведення ремонтних робіт із заміни запірної арматури. Бригади водоканалу розібрали камери і колодязі, розчистили їх від забруднення. Підготовчі роботи будуть завершені сьогодні. 12 березня бригади водоканалу замінять 8 засувок. Просимо водіїв зважати на дорожні знаки, огороджувальні конструкції довкола місця проведення робіт і дотримуватися правил дорожнього руху заради власної безпеки», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, через ремонтні роботи по заміні засувок на водомережі у Житомирі з 00:01 до 19:00 12 березня буде відсутнє водопостачання.

Як повідомляв Житомир.info, 21 та 22 червня 2019 у Житомирі на водомережах міняли засувки, тож просили на два дні запастися водою, 21 червня комунальники показали, де розрили дороги і міняли засувки, через що місто залишиться без води до вечора, 22 червня. 24 червня директор водоканалу Андрій Нікітін розповів про ремонтні роботи, відключення води у всьому місті та винних у затримці з підключенням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал засувка вода ремонт  
Матеріали по темі