Суспільство

​Як поява ТЦ «Епіцентр» вплине на житомирян: широкий асортимент продуктів для всіх городян та оновлені комунікації для «сусідів» комплексу

11 March 2020, 12:29

Найближчим часом національна мережа «Епіцентр» відкриє сучасний торговельний центр в Житомирі площею майже 19 тис. кв. м.

Для міста це залучення мільйонних інвестицій та додаткові відрахування до місцевого бюджету, а також створення 350 нових робочих місць з офіційним працевлаштуванням, соціальними гарантіями та достойною оплатою праці.

Поява «Епіцентру» у Житомирі – подія довгоочікувана. Область залишається єдиною, де не представлена найбільша мережа торговельних центрів в Україні.

З відкриттям ТЦ «Епіцентр» мешканці Житомира та сусідніх міст отримають можливість обрати необхідні товари серед яких: будматеріали, меблі, фарби, вироби з дерева, автотовари, побутова хімія та електроніка, текстиль, канцтовари, сантехніка, плитка, посуд, меблі, дитячі товари тощо. І все це за справедливими ринковими цінами без шалених націнок, які за відсутності конкуренції є звичною практикою для вже працюючих у місті магазинів.

Окрім того, поява представника системного бізнесу в регіоні відкриє нові можливості для місцевих підприємців, оскільки до 10 % всього асортименту торгового центру «Епіцентр» забезпечуватимуть регіональні виробники, що сприятиме росту малого та середнього бізнесу в регіоні.

Традиційно подбає компанія і про благоустрій території навколо торговельного центру.

«Кожне місто, в якому з'являється наш торговельний центр, одразу відчуває переваги. З появою «Епіцентра» будуть відремонтовані під'їзні шляхи до торговельного центру та інженерні мережі, проведений благоустрій та озеленення території, облаштовано тротуарні доріжки, встановлено вуличне освітлення», - розповідає Олег Полохайло, заступник генерального директора з питань капітального будівництва ТОВ «Епіцентр К».

Також, компанія «Епіцентр К» за межами ділянки будівництва ТЦ , за адресою перший Завокзальний провулок, зараз проводить ремонтно-будівельні роботи з оновлення комунікацій: прокладаються каналізаційні мережі та електрокабель, в кінці провулка буде встановлювалися нова каналізаційна наносна станція (КНС), згідно технічних умов, які видав Житомирводоканал.

«Дана каналізаційна наносна станція розрахована водоканалом на наші обсяги споживання і на житловий мікрорайон (приватний сектор), що прилягає до ТЦ «Епіцентр». Якщо говорити про потребу торгового центру по використанню даної КНС, ми зможемо її заповнити максимум на 30%. Все інше — це забезпечення потреб прилеглого мікрорайону», - зазначає заступник директора з капітального будівництва ТОВ «Епіцентр К» Андрій Піхало.

У компанії повідомили, що установка і монтаж каналізаційної наносної станції буде здійснюватися з дотриманням всіх технічних стандартів і нормативів. Вона буде повністю ізольована. Все обладнання КНС знаходиться в спеціальній пластиковій ємності, тому будь-які протікання в ґрунт виключені на 100%. Виробник цієї КНС (компанія Wilo), багато років професійно займається водовідведенням в Україні.

«Всі роботи будуть завершені приблизно за два-три тижні, ми виконуємо їх поетапно. Потім — перейдемо до благоустрою прилеглих територій, що відносяться до міської комунальної інфраструктури. Зокрема, на вулиці Нобелівська і Новогоголівська буде повністю відновлений верхній шар асфальтного покриття», - говорить Андрій Піхало.

Як зазначають в компанії,на цьому участь «Епіцентра» у житті міста не обмежеться. Буде озеленено прилеглу територію, компанія долучатиметься до важливих міських подій, а відрахування до бюджету, які сплачуватиме компанія, створять нові можливості для розвитку інфраструктури, освіти та медичної галузі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Епіцентр гіпермаркет  
Матеріали по темі