Події

У Житомирі патрульні зупинили Toyota Land Cruiser з нелегальними проблисковими маячками

13 March 2020, 09:30

12 березня на вулиці Грушевського у Житомирі патрульні поліцейські помітили позашляховик, водій якого під час руху застосовував світловий сигнал, не маючи спеціального дозволу.

Про це у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Близько 7-ї години ранку, патрулюючи вулицю Михайла Грушевського, увагу інспекторів патрульної поліції привернув автомобіль Toyota Land Cruiser Prado, який під час руху у зустрічному напрямку користувався спеціальними світловими пристроями червоного та синього кольору, чим порушив п.п. 31.3.г ПДР України», – йдеться у повідомленні.

Після зупинки автомобіля та перевірки документів патрульні встановили, що водій не мав спеціального дозволу на користування спеціальними світловими пристроями, а в реєстраційних документах не було вказано індивідуальний номерний знак, який на момент зупинки був встановлений на автомобілі.

Інспектори склали на водія протокол за ст. 122-5 КУпАП (Порушення вимог щодо встановлення і використання спеціальних світлових пристроїв) та винесли постанову за ч.6 ст.121 КУпАП (Керування водієм транспортного засобу з номерним знаком, що не належить цьому засобу). Тепер на керманича чекає суд.

Як повідомляв Житомир.info, 13 лютого 2020 року в Україні стартувала профілактична операція із назвою «Увага, спецсигнали!». Під час цієї операції патрульні поліцейські разом із екіпажами автомобілів швидкої допомоги проводили рейди, в ході яких перевіряли, як житомирські автомобілісти дотримуються правил дорожнього руху.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульні ПДР спецсигнал  
Матеріали по темі