Події

У Житомирі хлопець у медичній масці погрожував пістолетом касирці і намагався пограбувати обмінник валют

13 March 2020, 12:16

У Житомирі 11 березня розбійник, погрожуючи пістолетом працівниці намагався пограбувати обмінник. Однак його спроба виявилась невдалою і молодик утік з місця події. Оперативники кримінальної поліції спільно з бійцями КОРДу ГУНП Житомирщини 12 березня затримали підозрюваного у нападі в Овруцькому районі.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 14:00. За словами касира обмінного пункту, невідомий у медичній масці та капюшоні заскочив до приміщення та почав погрожувати їй пістолетом, вимагаючи гроші. Жінка встигла сховатись у безпечне місце, а молодик натомість кинувся тікати.За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, 12 березня розшуківці за участі бійців спецпідрозділу КОРД затримали парубка в Оруцькому районі.

«Під час подальших дій виявлено та вилучено пістолет, попередньо стартовий, який парубок, ймовірно, використовував під час нападу. Підозрюваного, як з’ясувалось 23-річного жителя обласного центру, затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває подальше встановлення усіх обставин. За скоєне хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років», – повідомили у поліції..

Як повідомляв Житомир.info 13 березня, поліція затримала трьох жителів Житомирської області, які зв’язали касирку і викрали з обмінника на Київщині понад 300 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: касир обмінник поліція пограбування  
Матеріали по темі