Події

​У Житомирі п’яний водій ВАЗу запропонував патрульним 1000 грн хабаря

17 March 2020, 12:44

У Житомирі на вулиці Сціборського патрульні поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль ВАЗ. У водія, який поводився агресивно, запідозрили стан алкогольного сп’яніння, проте від проходження освідування він відмовився. А потім ще й запропонував 1000 грн хабаря.

Про це 17 березня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«16 березня, під час патрулювання вулиці Сціборського, за порушення ПДР патрульні поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 2105. Під час спілкування з водієм транспортного засобу, патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння. Від проходження освідування на стан алкогольного сп'яніння громадянин відмовився, поводив себе агресивно.
Як наслідок, патрульні поліцейські оформили адміністративні матеріали за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування ТЗ в стані сп'яніння), ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), ст. 185 КУпАП (Злісна непокора законній вимозі поліцейського), а також винесли постанову за порушення ПДР. Під час ознайомлення з оформленими на чоловіка адміністративними матеріалами, водій запропонував патрульним поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 1000 грн. На місце зупинки патрульні викликали слідчо-оперативну групу», - повідомили патрульні.

За даними пресслужби патрульної поліції в області, інший такий випадок мав місце 17 березня, близько 2-ї ночі на автодорозі «Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський»

«За порушення ПДР патрульні поліцейські зупинили вантажівку RENAULT MAGNUN. Аби патрульні не виносили адміністративні матеріали, водій запропонував кошти. Під час ознайомлення з оформленими матеріалами, водій залишив грошові кошти в розмірі 200 гривень у салоні службового автомобіля. Патрульні поліцейські викликали на місце події слідчих Бердичівського відділу поліції», - повідомили патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, чоловіку, який у вересні 2019 в Житомирі запропонував патрульним 200 гривень хабаря, присудили 8,5 тис. грн штрафу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар патрульна поліція  
Матеріали по темі