Події

У Бердичівському районі Audi виїхала на зустрічну смугу і зіткнулася з MAN, водія легковика госпіталізували (доповнено)

18 March 2020, 12:19

Пізно ввечері на трасі у Бердичівському районі Житомирської області зіткнулися легковий та вантажний автомобілі.

Про це 18 березня у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський, поблизу села Хажин Бердичівського району, на спецлінію «102» надійшло близько 23-ї години 17 березня.

«Патрульні, які прибули на місце події, встановили, що автопригода трапилася між автомобілями Audi та MAN. За попередньою інформацією, водій Audi не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з ТЗ MAN», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП водій Audi отримав травми та був госпіталізований каретою швидкої медичної допомоги. На місці події працювала слідчо-оперативна група. На час встановлення обставин події, інспектори патрульної поліції здійснювали регулювання дорожнього руху.

Доповнено о 13:53 год.

Близько 13:00 год. відділ комунікації поліції Житомирської області повідомили, що водій Audi був п’яним.

«Попередньо, водій автомобіля Audi A6, 46-річний житель Київщини, рухаючись автошляхом у напрямку м. Житомира виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з вантажним автомобілем MAN під керуванням 39-річного жителя м. Баранівки. У результаті ДТП водій Audi отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до Бердичівської міськлікарні. Встановлено, що чоловік перебував у стані сп’яніння (1,8 проміле)», – поінформували у ГУ Нацполіції.

Як повідомляв Житомир.info, 16 березня 2020 року на 153 км автодороги Київ - Ковель – Ягодин, поблизу міста Коростень Житомирської області, перекинулась вантажівка. Пасажир автомобіля з травмами був доставлений до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Ауді МАН Бердичівський район  
Матеріали по темі