Події

Вулиця Бориса Тена у Житомирі – у диму: в приватному секторі палять сміття

19 March 2020, 11:19

У Житомирі 19 березня біля будинку в приватному секторі на вулиці Бориса Тена господарі палять сміття. Дим поширився на всю вулицю. Будинок знаходиться біля дороги, навпроти – багатоповерхівки.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написала житомирянка Ольга Орехова.

«Вся вулиця Бориса Тена в диму. Що робити людям з астмою і бронхітами? Дим лізе у вікна, навіть провітрити квартиру не можна», – написала житомирянка та опублікувала відео.


У коментарі Житомир.info начальник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомир» Юрій Юзвінський розповів, що за такі дії інспекція складає припис на порушників благоустрою.

«Заразя туди відішлю групу. У нас є спеціальна група, вони по всьому місту відпрацьовують. Проблема в тому, от вони палять, а ми навіть не маємо права зайти на приватну власність. Вони не виходять. Ми вішаємо на ворота приписи. Вони знають, що ми не маємо права зайти до них на територію, оце єдина проблема. Ми складаємо адміністративний протокол, а вже адмінкомісія виносить рішення. Вона знаходиться в Богунській та Корольовській райраді.Ми тільки складаємо протоколи, а матеріали надаємо на розгляд комісії», – зазначив Юрій Юзвінський.

Як повідомляв Житомир.info, 17 березня на Мальованці у Житомирі горів житловий будинок. Упродовж доби 17 березня вогнеборці Житомирської області ліквідовували 39 загорянь сухостою на загальній площі 72 га. В одному з районів області вогонь перекинувся на житловий будинок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: див Бориса Тена благоустрій  
Матеріали по темі