Здоров'я

Директор житомирського перинатального центру тепер виконує обов'язки керівника, новий конкурс не оголошують через карантин

20 March 2020, 10:58

Директора обласного перинатального центру Юрія Вайсберга звільнили з посади у зв’язку із закінченням терміну контракту. Тепер він тимчасово виконує обовязки керівника.

Відповідне розпорядження голови облради №108 «Про звільнення Вайсберга Ю. Р». від 11.03.2020 р 18 березня опублікували на сайті Житомирської обласної ради.

«Звільнити Вайсберга Юрія Рувімовича з посади директора комунального некомерційного підприємства «Обласний перинатальний центр» Житомирської обласної ради 18 березня 2020 року у зв’язку із закінченням строку трудового договору, згідно з пунктом 2 частини 1 статті 36 Кодексу законів про працю України. Внести розпорядження на затвердження обласної ради. Підстава: контракт від 19.03.2015», – йдеться у розпорядженні.



У коментарі Житомир.info 20 березня Юрій Вайсберг розповів, що зараз виконує обов’язки директора.

«Зараз я виконую обов’язки і буду виконувати. Зараз не можуть оголошувати конкурс через карантин. Виконую обов'язки поки на місяць, а там буду звертатись, щоб продовжили», – зазначив Юрій Вайсберг.

Нагадаємо, у житомирському пологовому будинку у лютому 2020 року 38-річна жінка народила дівчинку вагою понад 5 кг, а 30-річна жінка народила хлопчика з екстремально низькою вагою - 750 г. Також у житомирському пологовому будинку показали, що входить у «пакунок малюка» в 2020 році.

Як повідомляв Житомир.info, у Коростені представили нового керівника діагностичного центру, не чекаючи рішення сесії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Вайсберг перинатальний центр контракт  
Матеріали по темі