Влада

Мер Житомира спростував інформацію про хворих працівників «Кромберг енд Шуберт» та порадив «ловити хайп з відром Доместосу»

21 March 2020, 13:16

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин спростував інформацію про спалах коронавірусного захворювання на одному з найбільших заводів, що на околиці міста. Мова йде про ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ». Мер нагадав про адміністративну та кримінальну відповідальність за розповсюдження неправдивою інформації в умовах карантину. Він також порадив «любителям хайпу» прибрати свій під’їзд.

Відповідний допис Сергій Сухомлин опублікував у Facebook.

«Вчора ввечері в мережах розганялась інформація про хворих 10 співробітників компанії Кромберг енд Шуберт Україна. Вранці перевірили інформацію в компанії і у медиків. Повний фейк. Любителям хайпа може загрожувати адміністративна і кримінальна відповідальність. Зловіть хайп з відром Доместосу при дезінфекції свого під'їзду, доставкою продуктів одиноким пенсіонерам. Громадські роботи (примусово) можу забезпечити», – написав Сергій Сухомлин.

До публікації прикріплений лист, у якому сказано, що «станом на 21 березня 2020 року на підприємстві ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ» працівників з первинними симптомами коронавірусної інфекції не було виявлено».


Нагадаємо, 20 березня 2020 року стало відомо, що ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ» оголосив про виробничу паузу з 21 березня до 03 квітня 2020 року в зв'язку з ситуацією, що склалася наразі в Україні та світі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 Кромберг енд Шуберт  
Матеріали по темі