Здоров'я

В Україні запустили карту моніторингу поширення коронавірусу

23 March 2020, 10:47

В Україні запустили інтерактивну карту моніторингу ситуації із кількістю госпіталізованих осіб з підозрою та підтвердженими випадками захворювання на COVID-19.

Карта має мобільну версію та версію для ПК. Карту дивіться тут

За даними розробників карти, в Житомирській області станом на 22 березня 2020 року було 55 апаратів штучної вентиляції легенів: 16 – в Житомирській лікарні №1, 16 – в Бердичівській міській лікарні, 9 – в обласній дитячій лікарні, 5 – в Андрушівській центральній районній лікарні, 5 – в Коростишівській центральній районній лікарні ім.Потєхіна, 4 – в Новоград-Волинській міськрайонній лікарні.

Станом на вечір 22 березня в Житомирській області було два підтверджених випадки захворювання на COVID-19 – у Житомирі та Радомишлі (летальний), ще три особи з підозрою очікували на результати аналізів – дві в Житомирі та одна у Бердичеві.

Нагадаємо, в бліц-інтерв’ю 16 березня мер Житомира Сергій Сухомлин розповідав, що в міських лікарнях є 41 апарат штучної вентиляції легенів, але більшість з них старі.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 23:00 год. 22 березня 2020 року в Україні було зафіксовано 73 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус карта лікарня ШВЛ  
Матеріали по темі