Здоров'я

У двох хворих з Житомира та ще у трьох пацієнтів з районів не підтвердився коронавірус

23 March 2020, 16:47

У двох пацієнтів, які перебувають у житомирській лікарні, не підтвердили захворювання на коронавірус. Не виявили COVID-19 і в двох хворих з Бердичівського району та одного – з Коростенського району.

Про це близько 16:00 год. 23 березня повідомив Житомирський обласний лабораторний центр.

«Повідомляємо, що за результатами вірусологічних досліджень обласного лабораторного центру, методом ПЛР, підозра на COVID-19 у 2-х хворих з м.Житомир, 2-х хворих з Бердичівського району та 1-го з Коростенського району - НЕ ПІДТВЕРДИЛАСЬ!», – йдеться у повідомленні.


Зазначимо, що вранці 23 березня Житомирський обласний лабораторний цент інформував, що у роботі були біологічні матеріали від 4-х хворих: з міст Бердичів, Коростень та двох хворих з Житомира. Про чотири тести, які були у роботі, в обідній час 23 березня під час брифінгу повідомляв і голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

У лабораторному центрі в коментарі Житомир.info уточнили, що станом на ранок 23 березня досліджувався біоматеріал від чотирьох хворих, однак згодом надійшов ще один.

Нагадаємо, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин повідомляв, що станом на 19:30 год. 22 березня у лікарні №1 перебували два пацієнти з підозрою на коронавірус. Окрім того, там лікується один хворий на COVID-19.

Як повідомлявЖитомир.info, станом на 22:30 22 березня в Україні було зафіксовано 73 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 лабораторний центр ОЛЦ  
Матеріали по темі