Здоров'я

​Клініка Медібор працює тепер і в оnline

24 March 2020, 09:51

Лікарі Medіbor не припиняють надавати медичну допомогу, навпаки збільшують час роботи! Тепер можна отримати консультацію і онлайн.

Кожен з нас має свої потреби в отриманні вчасної медичної допомоги.

ДОРОСЛІ. В умовах карантину люди свідомо самоізолюються. Ризик інфікуватися вірусом не повинен перешкоджати отриманню необхідної медичної допомоги. Лікарі клініки Medibor готові консультувати пацієнтів дистанційно.

ДІТИ. Окремі хвороби розвиваються дуже стрімко. Варто швидко почати правильне лікування за перших виражених симптомів недуги. Тимчасова вимушена ізоляція не привід для самолікування чи пошуку порад в Інтернеті. Покажіть дитину лікареві через відео зв’язок.

СТАРШІ ЛЮДИ. Більшість ускладнень вірусної інфекції виявляють саме у людей літнього віку. В таких випадках складніший перебіг хвороби через хронічні стани та ослаблений імунітет. Саме ці пацієнти найбільше потребують медичної підтримки. Посадіть їх поруч та проконсультуйтеся з лікарем через відео зв’язок.

ІЗОЛЯЦІЯ. Відміна рейсового транспортного сполучення чимало людей лишила в ізоляції у селах та глибинці, де немає профільної медичної допомоги. Лікар Медібор дистанційно допоможе розібратися в симптомах.

Команда провідних лікарів Medіbor щоденно надає консультації. Ми застосовуємо зручний зв'язок і проводимо сеанси відео консультацій у звичних Viber або Skype. Якщо потрібно, – просто телефоном. НЕ потрібно виходити з дому, витрачатися на транспорт та додаткові засоби захисту.

Ми продумали до дрібниць схему надання консультативної підтримки. Якщо маєте результати аналізів, надішліть на електронну адресу telemed@medibor.com і лікар вивчить їх до початку консультації. По завершенні консультації, надішлемо рекомендації лікаря також на електронну адресу. Інформація про випадок, призначене лікування та рекомендації будуть збережені в медичній картці. Це дозволить продовжувати супровід та відстежувати динаміку.

Якщо пацієнтові потрібен лікарняний чи висновок для МСЕК, - ми готові оформити ці документи.

Також можна замовити: забір аналізів вдома, введення ін’єкційних препаратів чи крапельниць, кардіограму (ЕКГ), приїзд лікаря.

Дистанційну консультацію з лікарем можна запланувати за телефоном (067 410 77 47).


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Медібор онлайн консультації лікарі  
Матеріали по темі