Події

У Житомирській області чоловік знайшов свого брата у лісі зв’язаним та побитим

24 March 2020, 11:23

У Житомирській області компанія чоловіків побила та зв’язала знайомого під час спільного відпочинку. Травмованого «товариша» чоловіки вивезли у ліс.

Про це 24 березня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Подія сталась уночі 22 березня у Хорошівському районі.

«Близько 4 години ранку 22 березня до Хорошівського відділення поліції звернувся місцевий житель із заявою про вчинення злочину відносно його брата. За словами заявника, після повідомлення про те, що брат не повернувся додому, він взявся його шукати і виявив зв’язаним і з тілесними ушкодженнями у лісі поблизу с. Курганці, де проживає потерпілий», – йдеться у повідомленні.

Попередньо поліцейські встановили, що 31-річний чоловік упродовж дня знаходився в компанії чотирьох місцевих жителів, з якими пересувався власним автомобілем ВАЗ 2101 та вживали алкоголь. У якийсь момент між потерпілим та його знайомцями виник конфлікт, унаслідок якого чоловіку завдали тілесних ушкоджень, а згодом вивезли у ліс та залишили там зв’язаного мотузками. Транспортний засіб правоохоронці виявили за адресою останнього місця зупинки його власника з компанією.

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Усі особи учасників встановлені. З ними проводяться необхідні для об’єктивного з’ясування обставин слідчі дії.

Про молодиків відомо, що вони уже потрапляли у поле зору правоохоронців. Один із них раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Також наразі триває судовий розгляд за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом у райцентрі у березні минулого року, в якому вказані особи є обвинуваченими.

У соціальній мережі Facebook 23 березня користувачка Світлана Іскрицька опублікувала повідомлення про побиття її кума, зазначивши, що напад на нього скоїли четверо чоловіків. Очевидно, йдеться про подію, яку описує поліція. З допису жінки стає зрозуміло, що подія сталася у селі Суховоля.

Далі – з допису мовою оригіналу (орфографію та пунктуацію збережено):

«Вони протягом 5-6 годин знущались над людиною,принижували,ізбивали. Насміхались дивлячись як Сергій страждає, і продовжували робити для себе "шоу по-суховільськи". Вони підпалювали його в машині,потім заставляли їздити та обирати собі камінь,який хотіли прив'язати до шиї і втопити.І це спокійно обговорювали виродки між собою неначе писали сценарій захопливого кіно.Один ще й сказав:" Це буде якась дуже швидка і не цікава смерть".І вони знову і знову знущались над вже напівживим тілом кумчика.Потім і зарізати хотіли,але чомусь цей сценарій теж не підійшов. Мабуть тому що Сергій втратив свідомість,а вони подумали що вже вбили..Люди,ці маньяки,погрузили його,наче ту худобу,в його ж власне авто,і вивезли в ліс».

Подробиці події, описані Світланою Іскрицькою, – тут

Нагадаємо, 9 березня 2020 року у місті Коростень Житомирської області невідомі напали на місцевого жителя: вдарили по голові і пограбували: викрали сумку з документами і грошима та автомобіль Volvo ХС 70.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2019 року в Хорошівському районі Житомирської області шестеро молодиків побили водія та пасажира ВАЗівки, аби заволодіти автомобілем.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття бійка Хорошівський район  
Матеріали по темі